Carolien Vink

Ik werk als zelfstandig trainer/coach en organisatieadviseur met organisaties, teams en individuen uit zeer verschillende branches aan hun persoonlijke en collectieve ontwikkeling. Vaak gaat het daarbij om effectieve samenwerking, eigen leiderschap, constructieve interactie en een veilig leer- en werkklimaat.

Ik zet mijn energie en vakmanschap graag in voor de ontwikkeling van krachtige mensen, sterke verbindingen en mooi werk. Mooi werk is voor mij: werk dat je samen creëert, waarin je persoonlijke inbreng vól meedoet en werk dat bijdraagt aan een mooiere wereld.

Ik heb veel ervaring in het werken met groepen en teams – in mijn vak als trainer en coach, maar ook in besturen, projecten en als moeder van twee kinderen. Telkens zie en ervaar ik hoe creativiteit nodig is om samen te werken en te leven. Een andere invalshoek leren waarderen, zelf anders gaan kijken, aandacht voor het proces, samen zoeken, verschillen leren benutten in plaats van ze te bestrijden, zelf je grenzen verleggen, samen iets nieuws creëren… mooie momenten van beweging en verandering!

Ik studeerde Psychologie en Communicatiewetenschappen (UvA) en ben altijd nieuwsgierig blijven leren; o.a. in Themagecentreerde Interactie (methode en concept om groepen te begeleiden tot effectief en creatief samenwerken), systemisch werken en Deep Democracy. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig ondernemer vanuit mijn eigen bedrijf Finch – voor de verandering en in verschillende samenwerkingsverbanden.